LIFE STYLE

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ατάκα όλο νόημα που πέταξε στο «The Voice» μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του Βάσω

Η Ράνια από τα Χανιά ανέβηκε, το βράδυ της Κυριακής 20/10, στη σκηνή του «The Voice».

Η νεαρή ερμήνευσε το τραγούδι «Πριν» της Ματούλας Ζαμάνη και κατάφερε να κάνει, με την ερμηνεία της, και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν.

Ο Πάνος Μουζουράκης, στην φάση της διεκδίκησης, χρησιμοποίησε το πλεονέκτημα της καταγωγής, αφού και ο ίδιος, αλλά και η διασωζόμενη, κατάγονται από την Κρήτη.

Η Ράνια και ο Πάνος Μουζουράκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, αναφέρθηκαν στα σόγια, προσπαθώντας να δουν αν έχουν κάποια συγγένεια.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, τότε, πέταξε μια ατάκα όλο νόημα λέγοντας ότι: «Τα σόγια μερικές φορές είναι καταστροφές».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έφτασε στα δικαστήρια με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη λόγω οικονομικών διαφορών.

Ο ίδιος σε πρόσφατη δήλωσή του, μάλιστα, δεν είχε κρύψει την απογοήτευσή του από το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα με την αδελφή του.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε αναφέρει: «Όλα εδώ πληρώνονται. Η ζημιά μέσα μου είναι το λάβωμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που τους θεωρούσα δικούς μου».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σούσουρο στην Ηλεία: Αυτό είναι το ζευγάρι που έπαιξε… ξύλο στην εκκλησία επειδή η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού

evosmos

Σπάνια εξομολόγηση Νένας Μεντή: «Είμαστε πολύ φτωχή οικογένεια, αλλά με αρχές. Δεν ξεπουλιούνται όλα, ακόμα κι αν πεινάς» (video)

evosmos

Ελένη Φουρέιρα: «Με λένε Εντέλα Φουρεράι – Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία»

evosmos

Leave a Comment