ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολες ώρες για ηθοποιό του Σασμού: Έπαθε έμφραγμα μέσα στο αυτοκίνητο – Τον αναγνώρισαν οι περαστικοί

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, που συμμετείχε στον “Σασμό”, πέρασε δύσκολες μέρες, καθώς έπαθε έμφραγμα, την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

Υπέστη έμφραγμα μέσα στο αυτοκίνητο ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης

Ειδικότερα, ο ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Βασίλη Σταματάκη στην αγαπημένη σειρά του Alpha, τις προηγούμενες ημέρες, την ώρα που οδηγούσε, όπως αναφέρει το neakriti.gr, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να πάρει μια ανάσα, αλλά έπαθε έμφραγμα.

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης έπαθε έμφραγμα

Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του Ζαχαρία Κεφαλογιάννη

Ωστόσο, για καλή του τύχη, ένας περαστικός που τον αναγνώρισε, ειδοποίησε τις Αρχές και διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του έδωσαν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες, για να ξεπεράσει το πρόβλημά του και πλέον αναρρώνει, με τη ζωή του να μην διατρέχει κίνδυνο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βιντεοσκόπησε καβγά με τον πρώην σύζυγό της και την διώκει για… κακούργημα

evosmos

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της Σ.Αηδόνη – Είναι αδερφή πρώην παίκτη ριάλιτι (φωτό)

evosmos

Κάθε φορά δίνει νέα στοιχεία η 12χρονη, λέει η ψυχολόγος της

evosmos

Leave a Comment