ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Ανατροπή από την πνευμονολόγο της ΕΛΑΣ για τους θανάτους των τριών παιδιών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» όσον αφορά την υπόθεση της Αμαλιάδας, με τα βρέφη που «έσβησαν» ξαφνικά ενώ βρισκόταν κοντά η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Συγκεκριμένα, ο θάνατος των τριών πρώτων παιδιών αποδιδόταν σε διάμεση πνευμονίτιδα βάσει των ιατροδικαστών, κάτι που απορρίπτει η πνευμονολόγος που ορίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία, μετά την εξέταση που έκανε εκείνη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA και του Βασίλη Λαμπρόπουλου.
Για το 4ο παιδί, τον Παναγιωτάκη, που πέθανε από επιληπτική κρίση στο «Παίδων», αναμένονται αποτελέσματα και από έναν νευρολόγο, ενώ, η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου παραμένει ύποπτη για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη, του τελευταίου βρέφους που «έσβησε» στην Αμαλιάδα τον περασμένο Αύγουστο.

«Αν αποδειχθεί πως η Ειρήνη Μουρτζούκου έχει πειράξει το παιδί μου, δεν γλυτώνει από τα χέρια μου. Ζω έναν Γολγοθά που δεν έχει τέλος. Ζητάω απαντήσεις και δεν παίρνω καμία απάντηση από κανέναν. Ζω με αναμνήσεις, με πράγματα του παιδιού μου, με υποθέσεις», είπε η μητέρα του Παναγιωτάκη, μιλώντας στο OPEN.

Για το πώς αισθάνεται αναφορικά με τις νέες αποκαλύψεις και τα ευρήματα των ιατροδικαστών, είχε τονίσει ότι «είμαι θυμωμένη, γιατί οι ιατροδικαστές δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους και βρίσκομαι εδώ επτά μήνες μετά και μαθαίνω από τον ιατροδικαστή, Δημήτρη Γαλεντέρη, που είναι ο τεχνικός μας σύμβουλος, ότι το παιδί μου δεν πέθανε από παθολογικά αίτια».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χωρίς ίχνη κακοποίησης το 7 ημερών βρέφος που «έσβησε» στο Παίδων – «Πανικοβληθήκαμε» λένε οι γονείς

evosmos

Λέσβος: Καταγγελία για βιασμό 14χρονης από δύο άνδρες – Ανέβασαν βίντεο στο διαδίκτυο

evosmos

«Κόβεται» από τα σχολικά εγχειρίδια κάθε αναφορά στον Πατέρα Αντώνιο

evosmos

Leave a Comment