ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Την προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, το οποίο παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Σορός άνδρα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε τις μεσημβρινές ώρες χθες στη θαλάσσια περιοχή “Πευκάκια”, στο λιμάνι του Βόλου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Βόλου από την Ελληνική Αστυνομία. Η σορός ανασύρθηκε από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου “Αχιλλοπούλειο”.

Την προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, το οποίο παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου και η ταυτότητα του άνδρα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στα δικαστήρια η Κεραμέως για την απεργία της Τετάρτης – Εμποδίζει τις Πανελλαδικές εξετάσεις

evosmos

Πάτρα: Το παρκάρισμα του «αιώνα» έκανε νεαρή οδηγός

evosmos

Νένα Μεντή: «Ήμουν παντρεμένη αλλά… την κούναγα την ουρά μου – ‘Εχασα τρία παιδιά από τοξόπλασμα”»

evosmos

Leave a Comment