ΕΛΛΑΔΑ

Ενοχος ο Μάνος Παπαγιάννης για σωματική βλάβη σε βάρος της Σοφίας Παυλίδου

Ένοχος με τέσσερις μήνες με αναστολή κρίθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης για το οποίο κατηγορήθηκε από την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου.

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν σήμερα Δευτέρα και πάλι στα δικαστήρια. Η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό το 2018, κάνοντάς του μήνυση για απλή σωματική βλάβη, όταν συνεργάζονταν στο θεατρικό έργο «Πετάει – Πετάει». Στη συνέχεια, ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σήμερα η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης με την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη ωστόσο να καταθέτει έφεση επί της απόφασης.

Υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν Σωτήρης Καλυβάτσης, Ρέα Τουτουντζή, Κόνι Μεταξά και Κάτια Νικολαΐδου, ενώ υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος κι ένας τεχνικός της παράστασης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καλλιθέα: Ζούσε με τη νεκρή μητέρα της

evosmos

ΣΤΗ ΔΕΘ ΠΑΡΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ – ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΚΛΟΥΒΕΣ ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – “ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΛΕΛΕΡ” (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Βόλος: Της ήρθε SMS, απάντησε και έχασε… 1.200 ευρώ!

evosmos

Leave a Comment