ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Η τελευταία συνομιλία του 50χρονου που πέθανε στην Αγία Πελαγία με τη γυναίκα του

Συγκλονιστικές οι πληροφορίες που έρχονται από το Ηράκλειο, για την τραγωδία στην Αγία Πελαγία. Ο 50χρονος που βρέθηκε νεκρός από τους διασώστες μιλούσε με τη γυναίκα του, στο τηλέφωνο, όταν κατάλαβε πως είχε παγιδευτεί. Όπως της έλεγε τα νερά είχαν φτάσει στο ύψος των παραθύρων και ο ίδιος δεν μπορούσε να βρει διέξοδο διαφυγής. Μαζί του, ήταν και μία γυναίκα, που από το πρωί παραμένει αγνοούμενη.

Δραματικά ήταν τα τελευταία λεπτά της συνομιλίας του 50χρονου άνδρα με τη σύζυγό του, καθώς έμελε να είναι και οι τελευταίες στιγμές της ίδιας του της ζωής. Ο άτυχος 50χρονος που ανασύρθηκε νεκρός, πήγαινε στην Αγία Πελαγία μαζί με μία καθαρίστρια, προκειμένου να ανοίξουν το σπίτι και να το καθαρίσουν.

Κατα τη συνομιλία με τη σύζυγό του, φέρεται να της περιέγραφε πως το νερό έχει φτάσει ως τα παράθυρα του αυτοκινήτου, τα οποία είχε κλείσει, ενώ όταν πια το νερό κάλυψε το όχημα, το κινητό “νέκρωσε”.

Αγνοοείται η συνεπιβάτιδα του 50χρονου, ενώ οι έρευνες σε όλα τα οχήματα που έχουν παρασυρθεί συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σοβαρές παραλείψεις αναφορικά με τη δειγματοληψία DNA βλέπει η πλευρά της Γεωργίας

evosmos

Καιρός αύριο: Ζέστη και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα τη Δευτέρα

evosmos

Toν χειροκρότησαν οι πάντες: Ο Λάκης Γαβαλάς χόρεψε ζεϊμπέκικο με φούστα και τους άφησε όλους… κάγκελο

evosmos

Leave a Comment