LIFE STYLE

Θέλουν να κρυφτούν και δεν μπορούν: Η Αντωνά έβαλε το φόρεμα που τρέλανε όλη τη Μύκονο και ο Λιάγκας ήταν εκεί για να την θαυμάσει

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Μύκονο, τον Δεκαπενταύγουστο, μετά την Τήνο, όπου βρίσκονται το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού.

Η εξόρμηση Γιώργου Λιάγκα και Μαρίας Αντωνά

Και μπορεί να μην ανέβασαν ούτε μία κοινή φωτογραφία, αλλά έκαναν αναρτήσεις από τα ίδια στέκια του νησιού, απολαμβάνοντας τις παραλίες και τα ηλιοβασιλέματα.

Η δημοσιογράφος ανέβασε φωτογραφίες της την ώρα που ο ήλιος βασίλευε και απολάμβανε το κοκτέιλ της, ενώ ο παρουσιαστής έκανε ανάρτηση από το σημείο του νησιού.

Στη Μύκονο Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά στη Μύκονο

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά στη Μύκονο

Στη Μύκονο βρίσκονται Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στη Νάνσυ Αντωνίου: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο και να το κοιτάξουν»

evosmos

Νεφέλη Κουρή: Έγινα μαμά από μικρή, έμεινα έγκυος στην αρχή της σχέσης. δεν πρόλαβα να γνωρίσω τον άντρα μου

evosmos

Όλοι στο γάμο δάκρυσαν με τον μπαμπά της νύφης: Το αρχοντικό ζεϊμπέκικο που «έλιωσε» και τους πιο σκληρούς κι «έσπασε» τα κοντέρ στο YouTube (video)

evosmos

Leave a Comment