ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ακόμα ένας «γρήγορος» έτρεχε με 170χλμ/ώρα στη Μουδανιών

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης ακόμα ένας οδηγός που υπερέβη τα όρια ταχύτητας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών.

Συχνό φαινόμενο έχει γίνει από ό, τι φαίνεται, να «δοκιμάζουν» τις αντοχές τόσο των οχημάτων τους, όσο και των αστυνομικών αρχών, οδηγοί που αποφασίζουν να μην κοιτούν τη σήμανση στους δρόμους.

Αυτή τη φορά, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 4 Απριλίου, 23χρονος οδηγός εντοπίστηκε να οδηγεί με 170χλμ/ώρα στο ύψος του κόμβου της Θέρμης, σε ένα σημείο όπου το όριο ταχύτητας φτάνει τα 90χλμ/ώρα.

Ο νεαρός παραβάτης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ! 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ – Ο ΚΑΤΣΑΓΑΝΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΦΑΝΤΑΣΜΑ” ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΕ… ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗ!

evosmos

Ελλάδα: Σοκ! Ξαφνικά κατέρρευσε ο ολοκαίνουριος δρόμος των 15 εκατομμυρίων στη…

evosmos

16χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σε πάρτι που έκανε 19χρονος

evosmos

Leave a Comment