ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οι Αρχές εξετάζουν καταγγελία για ενδεχόμενη κακοποίηση 11χρονου

Καταγγελία για ενδεχόμενη κακοποίηση 11χρονου εξετάζουν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Προηγήθηκε κλήση της διευθύντριας του σχολείου, όπου φοιτά το παιδί, στην ΕΛ.ΑΣ., όταν αντιλήφθηκε ότι το αγοράκι αρνιόταν να μπει στο σχολικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ την ίδια άρνηση επέδειξε κατά την άφιξη της μητέρας του στο σχολείο για να το παραλάβει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής ανέφερε στη διευθύντρια ότι είχε μαλώσει με τη μητέρα του και γι’ αυτό δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι.
Στο πλαίσιο διεύρυνσης της καταγγελίας, ο ανήλικος αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή, ενώ καταθέσεις αναμένεται να δώσουν και οι γονείς του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙ Ο Δ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ – ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

evosmos

«Πιέτρης Εστίαση Α.Ε»: «Δικό μας ήταν το φορτηγό που μετέφερε λαθρομετανάστες και υπάλληλός μας ο οδηγός του»

evosmos

Στην ορκωμοσία μαζί με τα παιδιά της: Πήρε το πτυχίο της στη Νομική η αγαπημένη ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά

evosmos

Leave a Comment