ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για την Ξένια Ντόκου: Έφυγε από τη ζωή στα 43 της χρόνια

Η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου είναι συγκλονισμένη από την απώλεια της Ξένιας Ντόκου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει θλίψη σε οικογένεια και φίλους, που θα συγκεντρωθούν για να την αποχαιρετήσουν στην τελευταία της κατοικία.

Ανείπωτη Θλίψη για την Απώλεια

Η Ξένια Ντόκου άφησε πίσω της τον σύζυγό της, Κρίστιαν – Νικόλαο Λίμμερ, καθώς και τους γονείς της, τα αδέρφια, ξαδέρφια και ανίψια της. Ο χαμός της σε τόσο νεαρή ηλικία έχει προκαλέσει σοκ και βαθιά λύπη στην τοπική κοινότητα.

Καταγραφή

Τελευταίο Αντίο στην Ξένια Ντόκου

Η κηδεία της θα τελεστεί σημερα, Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεδεών στον Τύρναβο. Οι φίλοι και συγγενείς θα έχουν τη δυνατότητα να προσκυνήσουν τη σορό από τις 9:00 το πρωί, στο σπίτι της εκλιπούσας. Μετά την τελετή, ο καφές και το γεύμα θα προσφερθούν στο κυλικείο του κοιμητηρίου.

Η οικογένεια και οι κοντινοί της άνθρωποι αναμένεται να της αποδώσουν τις ύστατες τιμές σε μια τελετή που θα συνοδευτεί από έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χρυσή λίρα: Πουλιέται 43 ευρώ ακριβότερα σε σχέση με πέρυσι

evosmos

«Γονάτισε» ο Νίκος Μάνεσης και βάζει τέλος: «Tο κορμί δεν αντέχει»… Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς!

evosmos

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρή γυναίκα 52 ετών και τραυματίας ο 20χρονος γιος της σε σοκαριστικό τροχαίο

evosmos

Leave a Comment