ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στον Όλυμπο: Εντοπίστηκε πτώμα – Βρέθηκε και τραυματισμένη γυναίκα

Τη ζωή του έχασε στον Όλυμπο Γερμανός ορειβάτης ηλικίας 55 ετών. Πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό του σε δύσβατο σημείο κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός» και τη μετέφεραν σε προσβάσιμη περιοχή όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ορειβάτες που ήταν μαζί του ειδοποίησαν τις αρχές μέσω του 112. Επιχείρησαν 14 πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτόχωρου, την 2η ΕΜΑΚ και τη 2η ΕΜΟΔΕ.

Εξάλλου, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό γυναίκας που έχει τραυματιστεί στον Όλυμπο, κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός». Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι η γυναίκα είναι ελαφρά τραυματισμένη στο πόδι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Νεαρή τουρίστρια, σε κατάσταση σοκ, στο Κέντρο της Αθήνας: «Θα πεθάνουμε θεέ μου!», ούρλιαζε!

evosmos

Τραγική υπόθεση στη Λάρισα: Έγινε πατέρας και αυτοκτόνησε δυο μήνες μετά – «Είναι έγκλημα», λέει ο πατέρας του

evosmos

«Γάζωσαν» νυχτερινό κέντρο στα Πατήσια

evosmos

Leave a Comment