ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Ισόβια στον 69χρονο που σκότωσε την 79χρονη σύζυγό του μετά από καβγά

Το Μικτό Ορκωτό της Πρέβεζας, επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον 69χρονο από τα Ιωάννινα ο οποίος πριν έναν χρόνο είχε σκοτώσει την 79χρονη σύζυγό του μετά από καβγά.

Ειδικότερα, η ακροαματική διαδικασία διήρκησε έντεκα περίπου ώρες και η απόφαση του δικαστηρίου έγινε γνωστή στις οκτώ το βράδυ περίπου.

Ο 69χρονος βρέθηκε στο εδώλιο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Κατά πλειοψηφία από το δικαστήριο κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε η ισόβια κάθειρξη.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης, άσκησαν έφεση και η δίκη θα επαναληφθεί σε δεύτερο βαθμό.

Το έγκλημα είχε γίνει στις 20 Φεβρουαρίου του 2022 στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι.

Είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους και ο 69χρονος είχε χτυπήσει τη σύζυγό του. Συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και στην απολογία του είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΟΡΓΙΟ ΚΛΕΨΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ – ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ – ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

evosmos

Χαμός στον “αέρα” εκπομπής με την μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές»(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε αδέσποτο σκύλο που του επιτέθηκε και θα πληρώσει 30.000 ευρώ

evosmos

Leave a Comment