ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Γνωστός ως «Αμερικάνος» στα κυκλώματα της νύχτας ο 47χρονος νεκρός

Με το παρατσούκλι «Αμερικάνος» ήταν γνωστός στα κυκλώματα της νύχτας ο 47χρονος που έχασε τη ζωή του, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος στο κέντρο της Καλαμάτας και κατέληξε το νοσοκομείο μετά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ζούσε στο παρελθόν στην Αμερική μαζί με τα αδέρφια του και είχε επιστρέψει στην Καλαμάτα. Κατά τις ίδιες πηγές, είχε παραβατική συμπεριφορά και ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα της νύχτας που είχαν να κάνουν με ναρκωτικά. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως πριν τον πυροβολισμό προηγήθηκε ξυλοδαρμός του 47χρονου αναβάτη μοτοσυκλέτας από δύο άγνωστους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κρήτη – Νέα υπόθεση απάτης στο νησί: Του «άρπαξαν» 15.000 ευρώ από τραπεζικό λογαριασμό

evosmos

ΣΟΚ από την πρώην σύντροφό του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ήθελε να κάνουμε όλα τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες»

evosmos

Παντρεύονται Κωνσταντίνος Πλεύρης-Γεωργία Σιακαβάρα: Το επιβεβαίωσε ο ίδιος

evosmos

Leave a Comment