LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Καταραμένη φτώχεια: Η αγορά 300.000 ευρώ Ματέο Παντζόπουλου και Ελένης Μενεγάκη που εξοργίζει!

Ένα απίστευτο φουσκωτό σκάφος έχουν η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος. Το ζευγάρι, το αγόρασε για να κάνει με άνεση διάφορες καλοκαιρινές εξορμήσεις. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών μάλιστα κοστίζει καινούργιο περίπου 300.000 €.

Μαζί ωστόσο, με τις δύο μηχανές “Yamaha” τριακοσίων ίππων. Ένα πολύ ασφαλές φουσκωτό, το οποίο είναι ικανό να διανύσει μεγάλες αποστάσεις, μεταξύ άλλων, ακόμα μεγαλύτερες από το Αθήνα – Αίγινα, όπου τους είχε «τσακώσει» ο φακός το 2017.

skafospantzopoulou

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκλονιστικό στιγμιότυπο: Πεζοναύτης ξαπλώνει στις λάσπες για να περάσουν πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς! (BINTEO)

evosmos

Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει τον Δεκέμβριο – Πώς θα περάσουμε τα Χριστούγεννα

evosmos

Αλεξανδρούπολη: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έσωσε λουόμενη την ώρα που πνιγόταν

evosmos

Leave a Comment