ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Τροχαίο με έναν νεκρό και τέσσερις τραυματίες – Στο νοσοκομείο δύο παιδιά

Τροχαίο με έναν νεκρό και τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πετριτσίου, στο ύψος της Νέας Σάντας Κιλκίς (στο ύψος της βιομηχανίας Crystal)!

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 5 το απόγευμα, όταν ΙΧ που οδηγούσε 55χρονος άνδρας, με καταγωγή από τα Σκόπια, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 44χρονη. Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του άνδρα, ενώ τραυματίστηκε η γυναίκα. Στο όχημα της 44χρονης βρισκόντουσαν ένας 38χρονος και δύο κοριτσάκια, ηλικίας 3 ετών, που τραυματίστηκαν ελαφρά λόγω της σύγκρουσης και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, που χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν τον 55χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά προανάκριση διενεργεί η Τροχαία του Κιλκίς.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Παντρευόμαστε για κληρονομικούς λόγους»: Παραδέχτηκε για 1η φορά όλη την αλήθεια για τον γάμο τους

evosmos

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας στην Εφύρα Ηλείας: Ομόφωνα αθώος ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και αδελφός του θύματος

evosmos

Δημήτρης Λιγνάδης: Καθηλώνει με τα όσα αποκαλύπτει ο πρώτος μηνυτής

evosmos

Leave a Comment