ΕΛΛΑΔΑ

«Κλαίει» κι η Παναγιά στην Αχαΐα: Νεκρό βρέφος μόλις 30 ημερών, έτσι έγινε η τραγωδιά – Θρήνος στο Καραμανδάνειο

Ένα βρέφος, μόλις 30 ημερών, έφυγε από τη ζωή στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Όπως αναφέρει το tempo24news, το μωρό διακομίσθηκε, χθες, Πέμπτη, το απόγευμα, στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση και λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού και της εικόνας που παρουσίαζε, αποφασίστηκε η διακομιδή του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Βρέφος 30 ημερών έφυγε από τη ζωή

Το βρέφος δεν κατάφερε να ζήσει παρά τις υπερπροσπάθειες των γιατρών

Παρά την ολονύχτια και δύσκολη μάχη που κατέβαλε το ιατρικό προσωπικό, το μωρό δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και έφυγε σήμερα, Παρασκευή, με τους γονείς του να βυθίζονται στο πένθος.

Πιθανότατα από παθολογικά αίτια η αιτία θανάτου του βρέφους

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα αίτια του θανάτου του είναι παθολογικά, αλλά θα ακολουθήσει όπως προβλέπεται ιατροδικαστική εξέταση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οργή της ΓΣΕΕ για το Νοσοκομείο Χαλκίδας: «Να παραιτηθεί ο διοικητής» για την ανακοίνωση για τον διανομέα

evosmos

Πήρε τα γονίδια της γιαγιάς της: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη έγινε 23 ετών και είναι ίδια η μεγάλη σταρ

evosmos

Υπόθεση Σειραγάκη: Χειροπέδες ξανά στον καταδικασθέντα για παιδεραστία γυμναστή

evosmos

Leave a Comment