ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Συγκλονίζει η θεία του 38χρονου-«Έδερνε την πρώην του για να αποβάλει αλλά ευτυχώς σώθηκε»

Στην υπόθεση θανάτου της 31χρονης Νεκταρίας στον Κολωνό, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, νέες μαρτυρίες ρίχνουν φως στις συνθήκες της τραγωδίας, αλλά και στο παρελθόν του 38χρονου προφυλακισμένου συντρόφου της.

Η θεία του κατηγορούμενου, Μαρία Αγγελή προχωρά σε μια σειρά αποκαλύψεων που σκιαγραφούν ένα σκοτεινό παρασκήνιο κακοποίησης και βίας. Περιγράφει τη στιγμή που αντίκρισε την άτυχη γυναίκα νεκρή, εξηγεί γιατί ήταν εκείνη που κάλεσε το ΕΚΑΒ και μιλά για όσα, όπως υποστηρίζει, γνώριζε η οικογένεια για τη συμπεριφορά του ανιψιού της.

Παράλληλα, αποκαλύπτει περιστατικά από το παρελθόν του 38χρονου, τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά που είχε στις συντρόφους του, αλλά και την υπόθεση του παιδιού που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του.

Όπως τονίζει, ο 38χρονος είχε ένα παιδί από την προηγούμενη σύντροφό του, η οποία έκρυβε στον 15χρονο σήμερα έφηβο, την ταυτότητα του πατέρα του, λέγοντάς του ότι είχε πεθάνει, καθώς δεν ήθελε καμία σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με τη θεία του 38χρονου την πρώην σύντροφό του, τη χτυπούσε για να αποβάλει κι εκείνη κατάφερε να φύγει μακριά του και να σωθεί, εν αντιθέσει με τη Νεκταρία, που παρότι τόσο η κυρία Αγγελή, όσο κι ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη, της έλεγαν να φύγει και να τον καταγγείλει, δεν το έπραξε με τα αποτελέσματα να είναι ολέθρια για την ίδια… Επίσης, καταλόγισε ευθύνες στους γονείς του 38χρονου αφήνοντας να εννοηθεί ότι έκαναν… τα στραβά μάτια, αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές του.

kolonos-nektaria.jpg
«Κατέβηκα και είδα ένα κατακρεουργημένο πλάσμα»

Η Μαρία Αγγελή, περιγράφει χαρακτηριστικά τη στιγμή που αντίκρισε τη Νεκταρία νεκρή. «Γύρισα από τη δουλειά εκείνη την ημέρα, ήρθα στη μητέρα μου για να της πάω κάτι κουλουράκια που ήθελε από απέναντι. Παίρνουμε τη Νεκταρία για να ανέβει να φάει. Να τονίσω ότι όλα αυτά τα έχουμε καταθέσει την Ανακρίτρια. Ωστόσο, δεν το σήκωνε και άκουσα τον Κώστα να μπαίνει μέσα στο σπίτι απότομα και να ουρλιάζει, πάει το κορίτσι μου, πάει η γυναίκα μου. Κατεβαίνω κι εγώ κάτω και είδα ένα κατακρεουργημένο πλάσμα, από τον λαιμό και πάνω, μέσα στα αίματα. Είχε κομμάτια με αίμα κάτω, τα οποία όπως μου είπε διασώστης του ΕΚΑΒ, ήταν από το κεφάλι».

«Το ΕΚΑΒ το κάλεσα εγώ»

Η ίδια τονίζει ότι ήταν εκείνη που κάλεσε το ασθενοφόρο, καθώς –όπως υποστηρίζει– ο 38χρονος δεν ήταν σε θέση να το κάνει. «Το ΕΚΑΒ το κάλεσα εγώ και όχι ο Κώστας, διότι δεν ήταν σε κατάσταση να το πράξει. Ήταν από πάνω της και τη γύρισε ανάσκελα μήπως αναπνεύσει. Όταν κάλεσα το ΕΚΑΒ μου είπαν να της κάνω ΚΑΡΠΑ, αλλά ξεκίνησα να φωνάζω και τους έλεγα να στείλουν ένα ασθενοφόρο άμεσα, διότι η κοπέλα ήταν πεθαμένη και παγωμένη. Προσπάθησα να της κάνω ΚΑΡΠΑ, αλλά δεν γινόταν τίποτα, διότι ήταν παγωμένη πολύ ώρα, διότι όταν νεκροφίλησα το δικό μου παιδί, όταν το έχασα δεν ήταν τόσο παγωμένο…

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρό 5χρονο αγόρι

evosmos

80 βιαστές ίσως κακοποίησαν τη 12χρονη στον οίκο ανοχής – Το «σκοτεινό» παρελθόν της ιδιοκτήτριας

evosmos

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ! ΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!

evosmos

Leave a Comment