ΕΛΛΑΔΑ

Κορομηλά: «Γιατί κρατάτε παιδιά σε ιδρύματα και δεν τα δίνετε σε ανθρώπους που περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές;»

Σε δημόσιο «ξέσπασμα» προχώρησε η Ρούλα Κορομηλά, με αφορμή τη θλιβερή είδηση για την κακοποίηση παιδιών σε ίδρυμα ανηλίκων.

Η παρουσιάστρια για άλλη μια φορά έθεσε το θέμα της υιοθεσίας αλλά και την γραφειοκρατία πίσω από μια υιοθεσία η οποία γίνεται σε βάθος χρόνου.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter:

«Γυναίκες που «φρόντιζαν» ανήλικα παιδιά σε ορφανοτροφείο Αθηνών έβαζαν 7χρονα να συνευρίσκονται ερωτικά με μεγαλύτερους. Πόση φρίκη ν αντέξουμε πια. Είπαμε αυστηρότατος έλεγχος κ στενή παρακολούθηση σε όλους κ όλα σε ο,τι αφορά παιδιά σε ιδρύματα. Αυτές οι «γυναίκες» τέρατα…

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κρατάτε παιδιά στα ιδρύματα και δεν τα δίνετε να τα υιοθετήσουν άνθρωποι που τα περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές γεμάτες αγάπη κ στοργή. Γραφειοκρατία; Κάτι άλλο; Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Δείτε την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μαρία Πολύζου: «Όταν ήμουν 11 ετών, δέχτηκα από τον πατέρα μου σεξουαλική κακοποίηση»

evosmos

Γιαγιά ετών 62 καταδικάστηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας της 6χρονης εγγονής της

evosmos

Ορκίστηκε στην Αλεξανδρούπολη ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη – Δείτε φωτογραφίες

evosmos

Leave a Comment