Άνδρας έπεσε από μεγάλο ύψος στην Λάρισα, την ώρα που εκτελούσε εργασίες, το πρωί της Δευτέρας, 28 Απριλίου.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 9:30 το πρωί, όταν ο άνδρας εκτελούσε εργασίες σε κτίσμα στον πεζόδρομο της Ερμού.
Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο και τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.
Περισσότερες πληροφορίες για την υγεία του εργαζόμενου, αλλά και τις συνθήκες του ατυχήματος, δεν έχουν γίνει γνωστές.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
