ΕΛΛΑΔΑ

Μαζέψτε τον! – Σοκ με τις δηλώσεις της Drag Queen για τους «γονείς που δεν θα πρέπει να κάνουν παιδιά»

Το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» διάβασε στα παιδιά η drag queen RawBee Candles. Σε δηλώσεις της τόνισε ότι παρόμοια εκδήλωση είχε γίνει στο φετινό Thessaloniki Pride.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το «Thessaloniki Pride», τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την εν λόγω drag queen να διαβάζει παραμύθι σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ήταν επόμενο, η συγκεκριμένη ενέργεια προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ειδικά από τη στιγμή που η συγκεκριμένη εκδήλωση απευθυνόταν σε μικρά παιδιά, ακόμα και νήπια.

Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η drag queen RawBee Candles έκανε δηλώσεις αναφορικά με τις αντιδράσεις γονέων στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Δηλώσεις οι οποίες θα προκαλέσουν ακόμα πιο ισχυρές αντιδράσεις, καθώς η πρωταγωνίστρια της εκδήλωσης δήλωσε πως οι γονείς που αντέδρασαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης «δεν έχουν φως μέσα τους», «άρα δεν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά»!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΦΚΑ επίσημο! Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου

evosmos

«Θα μου έπαιρνε το παιδί και θα’φευγε»: Τα τελευταία λόγια πριν σκοτώσει τη σύζυγο και το 10 μηνών μωρό του

evosmos

ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ: Στη δημοσιότητα η ιδιόχειρη διαθήκη του – Τι αφήνει στη Μαρία Καρρά και στα παιδιά του

evosmos

Leave a Comment