ΕΛΛΑΔΑ

“Με κακοποιούσε ενώ ήμουν έγκυος, με βίασε και χτύπησε και το μωρό μας” – Ο εφιάλτης 25χρονης από τον σύντροφό της

Τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του συντρόφου της περιγράφει μια νεαρή γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης καταδικάστηκε σε 19 χρόνια ποινή κάθειρξης, κατάφερε να διαφύγει τη σύλληψη και το έσκασε από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος κακοποιούσε τη σύντροφό του ακόμη και όταν ήταν έγκυος, τη βίασε, ενώ δεν δίστασε να χτυπήσει μέχρι και μωρό τους, πετώντας το πάνω στο ψυγείο, προκαλώντας του κάταγμα.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα το 2021. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η νεαρή, ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της, ο οποίος ήταν αθλητής πολεμικών τεχνών.

«Βιάστηκα να τον εμπιστευτώ και το πλήρωσα. Έζησα την απόλυτη κόλαση για 14 μήνες. Είχε δώσει δείγματα, αλλά δεν έδινα σημασία. Με χτυπούσε σχεδόν κάθε εβδομάδα, ήμουν τόσο τρομοκρατημένη από τις απειλές και τις πράξεις του, που δεν τολμούσα να τον καταγγείλω. Το μόνο που κρατάω απ’ όλο αυτό είναι ότι απέκτησα την κόρη μου» δήλωσε η 25χρονη στο Star.

Ο 27χρονος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 19 ετών και τριών μηνών ερήμην, αφού έχει εξαφανιστεί εδώ και ενάμιση χρόνο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δεν το χωράει ο νους: Ανείπωτος θρήνος για τον Θοδωρή, πήγε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά & πέθανε λίγο μετά

evosmos

ΓΟΥΔΙ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΜΑΤ: ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΝΟΠΛΗ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» – ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΛΑ – «ΤΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ ΜΑΣ» – ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ!

evosmos

Αυτοί είναι οι εγκέφαλοι της μεγάλης απάτης με το ΦΠΑ και τις επιστρεπτέες προκαταβολές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ!

evosmos

Leave a Comment