ΕΛΛΑΔΑ

Μοσχάτο: Ξεσπάει η μητέρα του 50χρονου – Ο απαγχονισμός και τα χρωστούμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εξιχνίαση του απαγχονισμού το 50χρονου άνδρα από το Μοσχάτο – Η 47χρονη ομολόγησε ότι έσπρωξε την καρέκλα και ανέφερε ότι το θύμα χρωστούσε 200.000 ευρώ στην ίδια και σε πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος.
Σε θρίλερ εξελίσσεται ο απαγχνοσιμός του 50χρονου ασφαλιστή, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος από σχοινί στο διαμέρισμά του, στην οδό Άνδρου στο Μοσχάτο. Η 47χρονη ομολόγησε τη συμμετοχή της στο θάνατο του άνδρα, αν και στην αρχή έλεγε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή. Η 47χρονη ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα οικονομικής απάτης από τον άνδρα και έπειτα συνελήφθη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία απο πρόθεση από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά.

Ξέσπασε η μητέρα του 50χρονου: «Τι είχε κάνει για να βρει τέτοιο θάνατο;»
Η μητέρα του 50χρονου ξέσπασε στον Alpha για τον θάνατο του γιου της και δεν μπορούσε να δεχθεί ότι όλο αυτό έγινε για τα χρήματα. Μίλησε για έναν οικογενειάρχη άνθρωπο, ο οποίος ήταν κλειστός όσον αφορούσε τα ζητήματά που τον απασχολούσαν.

«Αχ Παναγία μου, τι άλλο περιμένω Χριστέ μου. Ήταν πατέρας στοργικός. Όπου και να πήγαινε τα παιδιά του τα έπαιρνε και στο ποδόσφαιρο μαζί. Είχε όμορφη οικογένεια. Ήταν ήσυχος χαρακτήρας. Αγαπητός στον κόσμο. Είχε μια ομάδα δικιά του είχε φτιάξει. Έκανε και αυτό εκτός από τη δουλειά. Έκανε και το άθλημα αυτό. Ήταν καλοπροαίρετος σε όλα τα πράγματα.», είπε αρχικά η μητέρα.

«Δεν έλεγε, ήταν μυστήριος. Δεν έλεγε. “Πως πάνε οι δουλειές”, “Καλά”. Δεν θα κάτσει να σου εξηγήσει. Ήταν εσωστρεφής σε τέτοια θέματα. Όπως κρύβουμε και μερικοί άνθρωποι όταν έχουμε κάποιο μυστικό, δεν το λένε ούτε και στη γυναίκα τους, ούτε και στα παιδιά τους.», πρόσθεσε.

Η μητέρα του 50χρονου ανέφερε ότι μίλησε τελευταία φορά με τον γιο της περίπου δέκα ημέρες πριν τον θάνατό του. «Εκείνη τη μέρα που τον πήρα μου λέει “Μάνα έχω έναν πόνο στο στήθος” και του λέω “πήγαινε στον γιατρό”, δεν είναι 10 μέρες.», είπε χαρακτηριστικά.

«Να έχει τέτοιο θάνατο; Τι κακό είχε κάνει; Τι είχε κάνει για να βρει τέτοιο θάνατο;» ξέσπασε στο τέλος η μητέρα του 50χρονου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Υπουργείο Παιδείας: Ποινή φυλάκισης για τους γονείς αρνητές που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο

evosmos

Θεσσαλονίκη: Ξέσπασαν οι γονείς της 3χρονης μετά τη συνάντηση με τον Πλεύρη-«Έκαναν το παιδί πειραματόζωο»

evosmos

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η προσπάθεια του 87χρονου εμπρηστή να βάλει φωτιά στον Άγιο Στέφανο – Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ αρνείται τις κατηγορίες

evosmos

Leave a Comment