ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έβαλε GPS στο αυτοκίνητο για να την παρακολουθεί – Καταζητείται ο 31χρονος δράστης

Σύμφωνα με καταγγελία που έλαβε η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ), μια 25χρονη γυναίκα στην Πάτρα υπήρξε θύμα παρακολούθησης. Η καταγγελία αφορά την τοποθέτηση συσκευής GPS στο αυτοκίνητό της από έναν 31χρονο άνδρα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tempo24.news, η γυναίκα εντόπισε τη συσκευή GPS στο όχημά της, η οποία ήταν συνδεδεμένη με το κινητό της τηλέφωνο.

Η ανακάλυψη έγινε την Τετάρτη, και η γυναίκα προέβη άμεσα σε καταγγελία του περιστατικού στις αρμόδιες αρχές.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση, με τις αρχές να προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία και να αποδώσουν ευθύνες.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αφρικανική σκόνη κάλυψε το Ηράκλειο: Αποπνικτική ατμόσφαιρα και περιορισμένη ορατότητα στους δρόμους

evosmos

Γιαννόπουλος: “Ο σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε την Ειρήνη και τα αδέρφια της”

evosmos

Αuτóς συvελńφθn πριν λίγο, ραγδαίες εξελίξεις

evosmos

Leave a Comment