ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ανήλικοι έδωσαν ραντεβού για ξύλο – Ένας στο νοσοκομείο, ένας στο τμήμα

Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στην Πάτρα με έναν 15χρονο και έναν 17χρονο να δίνουν ραντεβού για ξύλο στο λιμάνι.

Εκεί σύμφωνα με το tempo24 οι ανήλικοι άρχισαν να τσακώνονται με τον 15χρονο να παίρνει στο κυνήγι τον 17χρονο στη μαρίνα στην Πάτρα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραπεί σε φυγή τρέχοντας και να πέσει πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, σπάζοντας ένα τζάμι, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε!

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και άμεσα έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη του 15χρονου αλλά και της μητέρας του για παραμέληση εποπτείας.

Ο 17χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο φέροντας ελαφρά τραύματα από την πρόσκρουση στο όχημα και την θραύση του τζαμιού.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τι γνωρίζει ο Δημήτρης Σούρας για τον Πατέρα Αντώνιο; Η περίεργη δημόσια έκκληση. «Επειδή μου ήρθε το μήνυμα και ξέρω πού είναι αυτή τη στιγμή…»

evosmos

Κι όμως το τόλμησε η Ράνια Τζίμα: Έκανε στον Μάκη Βορίδη την ερώτηση που δεν κάνει κανείς κι αποθεώθηκε

evosmos

Βόλος: “Ανησυχώ για τα παιδιά μου”, λέει ο δράστης του φονικού – Με ψυχολογική υποστήριξη η 18χρονη

evosmos

Leave a Comment