Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου o 52χρονος που αποπειράθηκε να δολοφονήσει έναν 35χρονο άνδρα στην Κάτω Αχαΐα.
Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως πρόκειται για συγγενή του θύματος τον οποίο κάρφωσε με μαχαίρι στην πλάτη στη διάρκεια καυγά και ενώ οι δύο δράστες διαπληκτίζονταν.
Αφορμή του διαπληκτισμού δράστη και θύματος, σύμφωνα με αστυνομικές “πηγές” ήταν επεισόδιο που προκλήθηκε νωρίτερα ανάμεσα στο θύμα και τον αδελφό του δράστη, ο οποίος στη συνέχεια επιτέθηκε στο θύμα για να τον υπερασπιστεί.
Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει το δράστη ο οποίος μετά την πράξη του εξαφανίστηκε από το σημείο και ύστερα από έρευνες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
