LIFE STYLE

Πανηγύρια Καπουτζίδη: Η παράνοια καπέλωσε και το The Voice με την φάλτσα – σαν κόρνα περιπολικού – τρανς εγγονή της Δούκισσας

Ήταν ζήτημα χρόνου, το πιο ποιοτικό talent-show στην Ελλάδα να σκεπαστεί με το πέπλο της woke παράνοιας και να εισάγει τον τρανσεξουαλισμό ως εισιτήριο επιτυχίας στη νέα εποχή της show-biz στην χώρα μας.

Τι κι αν η φωνή ακουγόταν σαν κόρνα περιπολικού και σαν κασετόφωνο που μάσησε την κασέτα; Η Angel πέρασε χωρίς δυσκολία στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και πάει γι’ άλλα.

«Η τρανς εγγονή της αξέχαστης λαϊκής τραγουδίστριας ∆ούκισσας, που έφυγε από τη ζωή το 2010 από καρκίνο, βρέθηκε στο ‘The Voice’ και μας άφησε όλους άφωνους», γράφει το Newsbreak.gr! Κάποιοι από εμάς βέβαια, κουφαθήκαμε κιόλας.

Τα πανηγύρια του αριχιερέα της ελληνικής Woke σκηνής, Γιώργου Καπουτζίδη, που παρουσιάζει το show, μας προϊδέασαν για το τι πρόκειται να δούμε και στη συνέχεια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

H Μπέσσυ Αργυράκη σε πιπεράτες αποκαλύψεις: «Έχω κάνει σεξ στο αεροπλάνο. Ήταν στη business θέση, σε ταξίδι από Ελλάδα προς Αυστραλία»

evosmos

17 χρόνια μετά το στιγμιαίο λάθος: Μεγάλες χαρές για Πασχάλη & Αλίκη Αρβανιτίδη, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα

evosmos

ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΠΟ ΤΗ «ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ» ΣΤΙΣ «ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ» ΚΑΙ ΤΟ «ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ» – Η ΛΑΜΠΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 76 ΕΤΩΝ

evosmos

Leave a Comment