ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Περήφανη όλη η Ελλάδα για τον Τεντόγλου: Υποψήφιος για τον κορυφαίο τίτλο του κόσμου για έναν αθλητή

Τους φιναλίστ για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς στον κόσμο ανακοίνωσε η World Athletics, μεταξύ των οποίων για ακόμη μία χρονιά βρίσκεται ο Μίλτος Τεντόγλου.

Μετά την υποψηφιότητα για κορυφαίος Ευρωπαίος αθλητής της χρονιάς, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Παρίσι διεκδικεί και τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς στον κόσμο.

Αντίπαλοί του είναι ο Σουηδός Μόντο Ντουπλάντις, που κυριάρχησε στο επί κοντώ, ο Αμερικανός Ράιαν Κράουζερ, πρωταθλητής στη σφαιροβολία, ο Καναδός Ίθαν Κάτζμπεργκ, που απειλεί το παγκόσμιο ρεκόρ στη σφυροβολία, και ο Κουβανός Γιορντάν Ντίαζ Φορτούν, που αγωνίζεται για την Ισπανία και ξεχώρισε στο τριπλούν.


Η ψηφοφορία του κοινού θα πραγματοποιηθεί στα social media της παγκόσμιας ομοσπονδίας και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

Οι υποψήφιοι από τα δρομικά αγωνίσματα θα ανακοινωθούν στις 21-27 Οκτωβρίου, ενώ οι υποψήφιοι για αγωνίσματα εκτός σταδίου στις 28 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρός στην καμπίνα φορτηγού στο λιμάνι

evosmos

Κάθε πότε «πρέπει» να αλλάζουμε δουλειά; Τι λένε οι ειδικοί

evosmos

Μπράβο κορίτσια: 2 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλιο για την Μαριέτα Τοπολλάι και την Μαριλένα Τριάντου με την Εθνική Ανσάμπλ [εικόνες]

evosmos

Leave a Comment