ΚΟΣΜΟΣ

Ποιο επάγγελμα προτιμούν όταν πρόκειται να απατήσουν οι γυναίκες;

Τα τυχερά του επαγγέλματος
Η Mirror παρουσίασε έρευνα που έκανε τους συζύγους στη Μεγάλη Βρετανία να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά…Μία στις 5 γυναίκες που πρόκειται να απατήσουν ή έχουν ήδη απατήσει το έχουν κάνει με οικοδόμους.

Τα επαγγέλματα που έχασαν κατά κράτος, αλλά ακολουθούν στη λίστα είναι οι ταχυδρόμοι, οι γυμναστές, ενώ ανοδική πορεία φαίνεται πως έχει το επάγγελμα του αστυνομικού.

Οι ερευνητές προσπάθησαν να βρούνε πως γίνεται το φλερτ και διαπίστωσαν ότι οι “παράνομες” γυναίκες δεν ρίσκαραν πολύ και ενέδιδαν σε φλερτ μόνο όταν γίνονταν την ώρα που έλειπε ο σύζυγος και μέσα στο σπίτι τους.

Έτσι τη πρωτιά κέρδισαν πανηγυρικά όσοι έκαναν μαστορέματα μέσα σε σπίτια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Tim Agnew, δήλωσε: «Φαίνεται ότι οι οικοδόμοι, οι ταχυδρόμοι και οι προσωπικοί γυμναστές εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι δουλειές τους. Έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολλούς πελάτες και είναι προφανές από την έρευνά μας ότι αυτές οι τυχαίες συναντήσεις, συχνά, καταλήγουν στο κρεβάτι».
Στη τελευταία θέση καταιδρώμενοι ήρθε το επάγγελμα του πυροσβέστη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυξήσεις τιμών στο φυσικό αέριο έως και 60%: Αντιμέτωπη με ενεργειακό κραχ η Ευρώπη

evosmos

Χαμός στο Χόλιγουντ! Χωρίζει μετά από 25 χρόνια γάμου o Σιλβέστερ Σταλόνε – Γιατί τον κατηγορεί η Τζένιφερ Φλάβιν

evosmos

Νέες προκλητικές δηλώσεις Ακάρ από τη Λιβύη: Τι είπε για «Γαλάζια Πατρίδα» και Συνθήκη της Λωζάνης

evosmos

Leave a Comment