ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή στα παιδιά σας! Χαλάνδρι: Μαθήτρια λιποθύμησε από το «παιχνίδι της ασφυξίας»

Ένα σοκαριστικό περιστατικό προκλήθηκε την Πέμπτη στο 4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, καθώς τρεις μαθητές της Β’ Γυμνασίου έπαιζαν το «παιχνίδι της ασφυξίας» ή «blackout challenge», όπως είναι γνωστό στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα μία μαθήτρια να λιποθυμήσει και να κινδυνεύσει να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Κόπτσης, Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, επιβεβαιώνει ότι θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, έρευνα για το περιστατικό κάνει και το σχολείο, στέλνοντας mail στους μαθητές, με το οποίο τους ζητά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γύρω από το επίκίνδυνο αυτό παιχνίδι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έγκλημα στα Κύθηρα: Αθώοι μόνο στα μάτια της μητέρας τους

evosmos

Πότε ξεστολίζουμε τελικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

evosmos

Σóδομα και Γóμορρα σε μοναστńρι: Οι μоναχοί, ξέχασαν τις κάμερες ανοıχτές, έκαναν όσα έκαναν και τους έπıασαν στα πράσα

evosmos

Leave a Comment