ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ η προϊσταμένη της εφορίας Χαλκίδας και άλλη μια υπάλληλος

Προσωρινά κρατούμενες κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους, η προϊσταμένη και μια ακόμη υπάλληλος της ΔΟΥ Χαλκίδας που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση εκβιασμών.

Στις δηλώσεις που έκανε ο συνήγορός τους, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, τόνισε πως τόσο η διευθύντρια όσο και η συνεργάτιδά της θα ασκήσουν προσφυγή.

«Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση της διευθύντριας της εφορίας Χαλκίδας και μιας εκ των συνεργατών της. Οι κατηγορούμενες θα ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους και συγκεκριμένα θα ασκήσουν το δικαίωμα της προσφυγής κατά της συγκεκριμένης διάταξης, με δεδομένο πως η διάταξη αυτή στηρίζεται στην πιθανολόγηση διάπραξης από τις ίδιες ενδεχομένως και νέων αδικημάτων, χωρίς να καθορίζονται ποια είναι αυτά. Θεωρούμε πως όλο αυτό είναι μια εφεύρεση η οποιά στηρίζεται τόσο στην πίεση των ημερών όσο ικα στην αδιανόητη δήλωση του υπουργού κ. Χατζηδάκη, που είπε πως αυτός δεν στηρίζει κλέφτες, λες κι έβγαλε απόφαση ήδη… τώρα περιμένουμε την επιβολή της ποινής. Θεωρούμε πως η διάταξη αυτή θα καταπέσει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών» είπε χαρακτηριστικά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παράτησε την tv, χώρισε, έμεινε μόνη με 1 παιδί, άλλαξε εντελώς: Κανείς στην παραλία δεν γνώρισε τη Λίνα Σακκά

evosmos

Ηράκλειο: Σε 7 χρόνια ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε ο άνδρας που σκότωσε έναν ηλικιωμένο

evosmos

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο ο πατέρας του Μιχάλη – Εξιτήριο πήρε η μητέρα του

evosmos

Leave a Comment