ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Κορομηλά για τον βιασμό της 12χρονης: «Να “ζήσετε” το υπόλοιπο της ζωής σας στα έγκατα της γης»

Την οργή της εξέφρασε η Ρούλα Κορομηλά σχετικά με την υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και απευθύνθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Μάλιστα, τόνισε πως είναι απαραίτητο όλη η κοινωνία να γνωρίζει ποιοι ήταν εκείνοι που έφτασαν να σημαδέψουν την ψυχή ενός 12χρονου.

«Όσοι νοσηροί τύποι συμπεριλαμβανομένης κ της μη-τέρας συμβάλλατε στο μαρτύριο του 12χρονου παιδιού ευχομαι να “ζήσετε” το υπόλοιπο της ζωης σας στα έγκατα της γης. Απαιτούμε ωστόσο, να ξέρουμε ποιοι είστε εσεις οι ελεεινοί τύποι που κυκλοφορείτε ανάμεσα μας με μάσκες καθωσπρεπισμού», έγραψε στην ανάρτησή της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

H Τουρκία επέκτεινε με NAVTEX τις έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα μέχρι τις 27 Αυγούστου (φωτό)

evosmos

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ : “Τις επόμενες ώρες μπορεί να γίνουμε μάρτυρες ενός μεγάλου πολέμου”

evosmos

Χαλκιδική: Απίστευτες τιμές στα beach bar, απλησίαστες για τους περισσότερους Έλληνες

evosmos

Leave a Comment