ΕΛΛΑΔΑ

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Ο σύζυγός μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στην υπόθεση Φιλιππίδη. Είμαι 100% μαζί τους»

H Σάννυ Χατζηαργύρη επέστρεψε στον χώρο της υποκριτικής μετά από 12 χρόνια στα οποία αφιερώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα».

«Είχα την επιλογή και την τύχη να αφιερωθώ στα παιδιά μου και στην οικογένεια μου, οπότε αυτό έκανα. Τώρα οι γιοι μου μεγάλωσαν, έγιναν 8 χρονών, οπότε ένιωσα και εγώ ότι μπορώ να βγω προς τα έξω» είπε για το comeback της στα δρώμενα.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη είναι η σύζυγος του Αλέξανδρου Μίντζια, του δικηγόρου που υπερασπίζεται τα θύματα στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας σχολίασε: «Είμαι 100% με τα θύματα, τις στηρίζω και τις υποστηρίζω με όλη μου την αγάπη. Χρειάζονται αγάπη και τα κορίτσια και τα αγόρια και θαυμασμό και σεβασμό. Δεν ανακατεύομαι με τις δουλειές του άντρα μου, απαντάω ως Σάννυ Χατζηαργύρη, καλλιτέχνης και άνθρωπος. Δεν έχω καμιά δουλειά να πάω ως μάρτυρας».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κακοκαιρία: Πότε πρέπει να έχουμε αλυσίδες χιονιού στο αυτοκίνητο

evosmos

Αλλοδαπός επιχείρησε να κρατήσει ομήρους – Αυτοτραυματίστηκε και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο

evosmos

ΕΦΕΤ: Προσοχή σε παιδικά ζελεδάκια με πρόσθετες ουσίες που προκαλούν πνιγμό

evosmos

Leave a Comment