ΕΛΛΑΔΑ

Σε ψυχιατρείο η αδελφή του Γιώργου Νταλάρα, Ελένη

Η Ελένη Νταράλα, η αδελφή του Γιώργου Νταλάρα, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική λόγω σοβαρής κατάθλιψης.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Τελικά δεν τα κατάφερα, η κατάθλιψη πάλι νίκησε. Άντε πάλι στο γνωστό ψυχιατρείο. Μαρτύριο και υπομονή, είμαι δέκα ημέρες και δεν ξέρω πόσο ακόμη. Καλή εβδομάδα σάς εύχομαι».

Πρόσφατα, σε συνέντευξή της στην «Εspresso», αποκάλυψε πως ο Γιώργος Νταλάρας έχει μια αδελφή από τον ίδιο πατέρα, την οποία ο τραγουδιστής δεν έχει γνωρίσει ποτέ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εκτός από τον Γιώργο Νταλάρα, έχω και μία αδερφή, τη Σόνια, από τον τρίτο γάμο του πατέρα μου Λουκά, η οποία διαμένει στο Βέλγιο. Μάλιστα, με φιλοξένησε τον προηγούμενο χρόνο και έχουμε μια άριστη σχέση. Είναι 55 ετών, ένα πολύ γλυκό κορίτσι και, παρότι προερχόμαστε από δύο διαφορετικές μητέρες, με κοινό πατέρα, αγαπιόμαστε πολύ. Όπως θα έπρεπε να αγαπιούνται όλα τα αδέλφια.

Ο Γιώργος γνωρίζει για την ύπαρξή της, αλλά, όταν εκείνη θέλησε να τον συναντήσει, αυτός δεν τη δέχτηκε. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν επεδίωξα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, αφού δεν το ήθελε εκείνος. Και όπως δήλωσα, όταν συναντιόμαστε, λέμε μόνο δυο λόγια. Ποτέ στη ζωή μου δεν εκμεταλλεύτηκα το όνομα, το επίθετο, την πορεία και τη σχέση μου με το επώνυμο Νταλάρας. Δεν τα χρειάστηκα για επιβίωση στον χώρο του τραγουδιού. Και θα ξεκαθαρίσω για μια τελευταία φορά ότι όποιες κι αν είναι οι διαφωνίες μου σε ό,τι δηλώνει, ποτέ δε θα αμφισβητήσω την τεράστια αξία του ως καλλιτέχνη και ερμηνευτή».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτό θα είναι το νέο όπλο της Τροχαίας: Πώς λειτουργεί και τι εντοπίζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Από τα μέσα του 2024 σε λειτουργία ο αγωγός φ/α Δυτικής Μακεδονίας

evosmos

Μισθοδικείο: Δεν επιστρέφουν τα δώρα στους δικαστές

evosmos

Leave a Comment