ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ “ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟ” ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ 45 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΑΣΘΕΝΗ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Για περισσότερα από 15 χρόνια δρούσε ο 66χρονος ψευτογιατρός εξαπατώντας και παρασύροντας ασθενείς με μοναδικό σκοπό το οικονομικό όφελος αδιαφορώντας για την κατάσταση της υγείας τους.

Το πόσο αδίστακτος ήταν αποτυπώνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε η εκπομπή «LIVE NEWS» στο MEGA στο οποίο εμφανίζεται να ζητά μεγάλο χρηματικό ποσό από ασθενή προκειμένου να την βοηθήσει να θεραπευτεί από τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Πρόκειται για υλικό από την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Αποδείξεις» το 2006.

Ειδικές εξετάσεις στη Γερμανία

Συγκεκριμένα, ο γιατρός ακούγεται να λέει στην ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας πως θα κάνουν στη Γερμανία κάποιες ειδικές εξετάσεις, οι οποίες κοστίζουν 25.000 ευρώ προκειμένου να δουν σε ποια σημεία του εγκεφάλου είναι η σκλήρυνση κατά πλάκας. Στη συνέχεια όπως λέει θα χρειαστούν άλλες 20.000 ευρώ για τη θεραπεία.

Ο γιατρός φέρεται να έλεγε στην ασθενή πως τα βλαστοκύτταρα που θα χρησιμοποιούσαν θα ήταν από έμβρυα.

«Είμαι γιατρός της ομάδας Μπάσκετ του Ολυμπιακού»

Σύμφωνα με το βίντεο, ο ψευτογιατρός δήλωνε πως ήταν ο γιατρός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού από το 1996 και αργότερα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποκαλύπτεται πως τα θύματα δεν είναι πέντε αλλά έξι. Ο συγγενής του θύματος δεν θέλει να δώσει κατάθεση διότι αισθάνεται ντροπή.

Επιπλέον, τα χρηματικά ποσά που φέρεται να έχει πάρει δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής σε κανέναν τραπεζικό λογαριασμό.

Σε ένα τρίτο βίντεο από την εκπομπή «Αποδείξεις», φαίνεται πως όταν οι ασθενείς ζήταγαν να δουν άλλα άτομα που έχουν θεραπευτεί μετά τη θεραπεία, ο γιατρός τους έλεγε πως δεν πρέπει να το πουν πουθενά διότι δεν πρέπει να γίνει γνωστό σε πολλούς.

Συγκεκριμένα, ο λόγος σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν επειδή «δεν έχετε καταλάβει πως απαγορεύεται να γίνεται καλά;».

Δείτε το βίντεο

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΝΟΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΦΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

evosmos

Ελεύθερη η «Μήδεια της Ηλείας» που δηλητηρίασε την έγκυο ανύπαντρη κόρη της για να ξεπλύνει την ντροπή

evosmos

Την είχε ερωτευτεί όλη η ελλάδα: Μακριά απο τα φώτα με 2 κόρες Η Κατερίνα Λάσπα παραμένει ο εφηβικός μας έρωτας

evosmos

Leave a Comment