ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ για τη Μαίρη Μηλιαρέση: Διέρρηξαν το σπίτι της την ημέρα της Πρωτοχρονιάς (Βίντεο)

Η Μαίρη Μηλιαρέση έκανε γνωστό πως διέρρηξαν το σπίτι της. Μέσα από το Facebook η πρώην παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι, μετά την προσπάθεια αγνώστων να τη ληστέψουν.

Νωρίτερα η Μαίρη Μηλιαρέση είχε αναρτήσει μερικά στιγμιότυπα με αγαπημένα της πρόσωπα από τον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, ορεινό χωριό στην Αρκαδία. Ωστόσο, επιστρέφοντας στην Αθήνα και το σπίτι της, αντίκρισε όλους τους χώρους και τα δωμάτια να είναι άνω κάτω.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Ληστεία ποδαρικό για καλή χρονιά!! Που πας ρε Καραμήτρο? Δεν υπάρχει τίποτα να κλέψεις βλαμμένε!!! Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες πριν τα κάνεις μπάχαλο όλα Έλατε να συμμαζέψετε τώρα. Νούμερα».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Οικονομική επιβάρυνση των πολιτών που έχουν ιδιοκτησίες στο Λαοδικηνό της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, λόγω ακύρωσης της Πράξης Εφαρμογής επέκτασης του ρυμοτομικού σχεδίου του και των μεγάλων καθυστερήσεων στις διαδικασίες κτηματογράφησης της περιοχής»

evosmos

Τεμάχισαν και πέταξαν στα σκουπίδια μάνα και κόρη στα Πετράλωνα – Συνέλαβαν τους αλλοδαπούς δολοφόνους 13 χρόνια μετά!

evosmos

«Προμηθεύει ναρκωτικά τους τράπερ» – Πώς μια ανώνυμη καταγγελία «έκαψε» τον αστυνομικό – bodybuilder

evosmos

Leave a Comment