ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ! Σε κωματώδη κατάσταση 18χρονη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου

“Μάχη” για να κρατήσουν στη ζωή μια 18χρονη δίνουν οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Βόλου και από χθες δεν έχει καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα η έρευνα για τον λόγο που την οδήγησε σε καταπληξία.

Το παιδί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μεταφέρθηκε χθες στο Νοσοκομείο με τους γονείς να αναφέρουν πως παρουσίασε ξαφνικά υψηλό πυρετό και μέσα σε λίγες ώρες κατέρρευσε.

Νοσηλεύτηκε αμέσως στη ΜΕΘ και η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.

“Εάν δεν ολοκληρωθεί ο κύκλος των εξετάσεων δεν μπορούμε να πούμε κάνουμε καμία εικασία για τις αιτίες” δηλώνουν οι γιατροί που πήραν στα χέρια τους ένα παιδί σε κατάσταση σοκ με αδυναμία της καρδιάς να εξασφαλίσει επαρκή ροή αίματος και οξυγόνου για τα όργανα.

Η 18χρονη βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη.

gegonota.news

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τον περίμεναν έξω από το γραφείο του στην Πλάκα! 2 μπράβοι σακάτεψαν τον αρχαιολόγο Μανώλη Ψαρρό που εργάζεται στην εφορεία αρχαιοτήτων Κυκλάδων που χειριζόταν 3 καυτές υποθέσεις στην Μύκονο

evosmos

Αυτά είναι τα πιεστικά μηνύματα που έστελνε ο Μάνος Παπαδόπουλος σε κοπέλες για να πάνε σε πάρτι στις σουίτες (φωτό)

evosmos

ΑΑΔΕ: Έρχονται νέοι πλειστηριασμοί – Στο σφυρί 36 ακίνητα

evosmos

Leave a Comment