ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ σε σχολείο του Βόλου: Έπεσε το Ταβάνι και του πλάκωσε το κεφάλι

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε σχολείο του Βόλου, όταν ένας εργάτης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών επισκευής στην οροφή του κτιρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το TheNewspaper.gr, ο άνδρας είχε ανέβει για να επιδιορθώσει τμήμα της οροφής, όταν ξαφνικά ένα κομμάτι υποχώρησε και έπεσε πάνω του, προκαλώντας τον τραυματισμό του.

Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου στις Αλυκές, όπου χθες έπεσε σοβάς στην αίθουσα Β2.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καλάβρυτα: 33χρονος προσπάθησε να κάψει τη σύζυγό του στο πρόσωπο

evosmos

Τραγικό τέλος για τα Jumbo: «Κατάρρευση» για τον Απόστολο Βακάκη

evosmos

ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ… ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ… ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ – ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment