ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΔΡΑΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ – ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΩΝ”

Απαγχονισμένος βρέθηκε ένας 50χρονος άνδρας το μεσημέρι της Τρίτης μέσα σε γυμναστήριο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 3 το μεσημέρι, στην οδό Γαμβέτα πελάτισσα του γυμναστηρίου εντόπισε τον άνδρα και κάλεσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, ο άνδρας είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ήταν πατέρας τριών παιδιών και έμενε στην περιοχή της Τριανδρίας ενώ, όπως λένε, οικεία του πρόσωπα στo ThessToday.gr ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Τούμπας, ενώ τα αίτια θανάτου αναμένονται από την ιατροδικαστική έκθεση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κρήτη: Αγοράκι που πάσχει από καρκίνο εγκαταλείφθηκε από τη μητέρα του

evosmos

Καθηγήτρια ΤΕΙ βρίζει φοιτητές την ώρα τηλεδιάσκεψης! Ξέχασε τα μικρόφωνα ανοιχτά και ακούστηκαν απίστευτα μπινελίκια (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Εικόνες από τον Αγιασμό των υδάτων σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Κρήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment