ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Πετρούπολη! Ένοπλοι μπήκαν σε κλαμπ και βίασαν 28χρονη

Δύο άγνωστοι, ένας εκ των οποίων κρατούσε όπλο, απείλησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (περίπου στις 04:30) την 28χρονη και την οδήγησαν στην τουαλέτα του νυχτερινού καταστήματος που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου. Μέσα στην τουαλέτα, οι δύο άντρες την ακινητοποίησαν και τη βίασαν.

Η 28χρονη κατήγγειλε το περιστατικό σε κατάσταση σοκ στην Αστυνομία, που διενεργεί έρευνες αρχικά για την ταυτοποίηση και ακολούθως για τη σύλληψη των δραστών.

Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία κατ’ αγνώστων για βιασμό, ενώ γίνεται προσπάθεια αξιοποίησης υλικού από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«ΚΑΛΑ ΠΑΩ;;»: Ο μηχανοδηγός ρώτησε 3 φορές τον σταθμάρχη λίγο πριν τη σύγκρουση (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΞΕΣΠΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ :”ΕΞΩ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ; ΚΑΝΕΙΣ!” (ΦΩΤΟ)

evosmos

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ!! Δημοσιογραφάρες – τηλεστάρ της ΕΡΤ εξέθεσαν τον επαγγελματία που είναι στην πηγή του ρεπορτάζ

evosmos

Leave a Comment