ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας: Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε με το κορδόνι της πιτζάμας του

Τέλος στη ζωή του έβαλε χθες τα ξημερώματα ένας 80χρονος Λαρισαίος, ενώ νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο 80χρονοςπροχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας της Δευτέρας» – αναμενόταν οι εξετάσεις προ-κειμένου να διαγνωστεί η νόσος για την οποία νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα στο νοσοκομείο.

Τον 80χρονο βρήκε νεκρό στο μπάνιο του θαλάμου λίγο πριν τις 6 χθες τα ξημερώματα η νοσηλεύτρια που πήγε στον θάλαμο για την πρωινή νοσηλεία.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε αφήσει και σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της απονενοημένης πράξης του.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φθιώτιδα: «Ξαναχτύπησε» το νεαρό ζευγάρι των τζαμπατζήδων – Αυτή τη φορά είχε όρεξη για θαλασσινά

evosmos

Εξώδικο στη μάνα γνωστής μάνατζερ από 12 καλλιτέχνες και συναδέλφους της! Τους απέσπασε δήθεν για επενδύσεις FOREX χιλιάδες ευρώ κι εξαφανίστηκε! (Ντοκουμέντο)

evosmos

Σοκ στις φυλακές της Κω: 33χρονος κατήγγειλε ότι τον βίασαν δύο αλλοδαποί κρατούμενοι

evosmos

Leave a Comment