ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΟ ΚΑΤ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ – ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ

Ο Μένιος Φουρθιώτης που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι, ισχυρίζεται ότι χτυπήθηκε όταν βρισκόταν στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος θα περάσει τη νύχτα στην ορθοπαιδική κλινική του ΚΑΤ, προκειμένου να εξεταστούν τα… τραύματά του.

«Νοσηλεύομαι στην Ορθοπαιδική κλινική του ΚΑΤ έπειτα από χτύπημα που δέχθηκα από πρόσωπο που εργάζεται στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών. Από το χτύπημα έσπασε ο ένας από τους τρεις κοχλίες του αριστερού ισχύου. Όσον αφορά στο θέμα της σύλληψής μου, έχω παραδώσει στην εισαγγελία όλα τα ιατρικά έγγραφα από το ΚΑΤ και της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών όπως και του νοσοκομείου φυλακών Κορυδαλλού που αποδεικνύουν ότι χρήζω 24ωρης παρακολούθησης.

Δυστυχώς αγνοήθηκε αυτό και έτσι η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο. Μάλιστα διατάχθηκε προφυλάκιση σε κέντρο κράτησης από το οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω. Προσφεύγω αύριο πρωί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και καταθέτω μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το ατύχημα που έχω υποστεί. Οτιδήποτε μου συμβεί την ευθύνη έχει η εισαγγελέας εκτέλεσης πονών», υποστήριξε ο Φουρθιώτης.

Να θυμίσουμε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη το πρωί της Τρίτης λόγω παραβίασης των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για την αποφυλάκισή του τον Οκτώβριο του 2021.

Στα δικαστήρια, ενημερώθηκε αρμοδίως ότι η προφυλάκισή του αποφασίστηκε με βούλευμα καθώς δεν εμφανιζόταν, ως όφειλε, στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τον μήνα, όπως όριζαν οι περιοριστικοί του όροι.

Ο παρουσιαστής επικαλέστηκε κινητικά προβλήματα, όμως συνελήφθη όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αυτός είναι ο 24χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης στη Χαλκιδική

evosmos

Στράτος Σιμόπουλος: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΦΠΑ 24% ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

evosmos

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Tον έπαιζε και μετά μου χάϊδευε το πρόσωπο”! Βγήκαν όλες τώρα. Γιατί;

evosmos

Leave a Comment