LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Συντετριμμένοι οι τηλεθεατές: Τέλος για πάντα ο Νίκος Μάνεσης από τα δελτία ειδήσεων, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Την Κυριακή 7 Ιουλίου, ο Νίκος Μάνεσης παρουσίασε το τελευταίο του δελτίο ειδήσεων, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο πάνω από 10 χρόνια στο συγκεκριμένο πλατό. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, που έχει συνδέσει το όνομά του με την ενημέρωση και την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων, ανακοίνωσε το γεγονός κατά τη διάρκεια της εκπομπής του το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Με αυτή την αποκάλυψη, ο Μάνεσης αποχαιρέτησε το κοινό του, αφήνοντας μια σημαντική παρακαταθήκη στον τομέα της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης ειδήσεων. Η πολυετής του παρουσία στο πλατό έχει διαμορφώσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, που τον ακολούθησε πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

«Εδώ στο στούντιο θα είμαστε του χρόνου, αλλά δεν θα κάνουμε όλες τις δουλειές τις οποίες κάναμε. Εγώ αποφάσισα να τελειώσω από το δελτίο ειδήσεων, γιατί κουράστηκα. Άρα, συνεχίζουμε σε αυτή εδώ την εκπομπή. Μόνο εκπομπή του χρόνου και πολύ είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

«Για όλους εσάς ευχόμαστε καλές διακοπές, είναι η τελευταία εκπομπή σήμερα. Για μένα είναι και σημαντικότερη ημέρα γιατί το βράδυ, μετά από εδώ, θα πάω να προετοιμαστώ για να παρουσιάσω και το τελευταίο δελτίο ειδήσεων».

«Σταματάω τα δελτία, κουράστηκα, αυτή είναι η ευκολότερη δικαιολογία και συνεχίζουμε από Σεπτέμβρη αυτή τη γνώριμη εκπομπή».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Προσοχή: Πρόστιμο και 1.000 ευρώ σε οδηγούς και συνοδηγούς

evosmos

Καλώς τα δεχθήκαμε! Η Σοφία, η «ρομποτίνα» τεχνητής νοημοσύνης ποζάρει στην Ακρόπολη

evosmos

Τα 4 ελληνικά νησιά που φιγουράρουν ανάμεσα στα 25 καλύτερα του κόσμου για διακοπές

evosmos

Leave a Comment