ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Ο Ερντογάν προσφέρει μισθούς επτά μηνών σε «εκστρατεία» κατά του κορωνοϊού

Ο Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι οι υποδομές υγείας της Τουρκίας είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με άλλες χώρες και ότι η χώρα του έλαβε μέτρα για τον κορωνοϊό πολύ νωρίς.
«Εκστρατεία εθνικής αλληλεγγύης» στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού εξήγγειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος φρόντισε να δώσει πρώτος το παράδειγμα δωρίζοντας μισθούς επτά μηνών για την υποστήριξη όσων το έχουν ανάγκη.

Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε τις ανακοινώσεις μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Τουρκίας με τηλεδιάσκεψη.

«Ανοίγω την εκστρατεία δωρεών προσφέροντας τον μισθό μου για επτά μήνες», είπε ο Ερντογάν στο διάγγελμά του.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι οι υποδομές υγείας της Τουρκίας είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με άλλες χώρες και ότι η χώρα του έλαβε μέτρα για τον κορωνοϊό πολύ νωρίς.

Παρόλα αυτά κάλεσε τους πολίτες να μην επισκέπτονται τα νοσοκομεία παρά μόνο για τα επείγοντα.

«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το καθετί για να εμποδίσουμε τη διάδοση του ιού», ανέφερε.

Οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Τουρκία έχουν φτάσει τους 168 και ο ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων βρίσκεται πλέον στα 10.827. ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά αναβολή των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ λόγω επιστολικής ψήφου

evosmos

Οι μοναδικές τοιχογραφίες της Μονής της Χώρας στην Κωνσταντινούπολη

evosmos

Η Βουλγαρία το είπε και το έκανε – «Μπλόκαρε» τις ενταξιακές των Σκοπίων: «Δεν αναγνωρίζουν τις βουλγαρικές ρίζες τους»

evosmos

Leave a Comment