LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Τους πάει στα δικαστήρια: O Αλέξανδρος Τσουβέλας τα βάζει με όσους θέλουν να του “κόψουν” το χαμόγελο

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα κινηθεί νομικά, για τα επιθετικά σχόλια που δέχεται, στα social media, όπως υπογράμμισε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Summer’s Cool», σήμερα, Τετάρτη, το μεσημέρι.

Τα άσχημα σχόλια στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Τσουβέλα

Όπως υπογράμμισε ο tsand up comedian «η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω για μένα, το έγραψα και επεξηγηματικά. Γενικά δεχόμαστε άσχημα σχόλια οκέι, αλλά δεχόμαστε και σχόλια που σε προτρέπουν σε πολύ άσχημα πράγματα. Το τελευταίο σχόλιο ήταν “πήδα από το μπαλκόνι να ησυχάσουμε”».

Τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ο Αλέξανδρος Τσουβέλας

Ο λόγος που θα κινηθεί νομικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας

Όσον αφορά τον λόγο που αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επεσήμανε «αποφάσισα να κινηθώ νομικά με τη δικηγόρο μου και αυτό γιατί δέχομαι κάθε μέρα και εσείς το γνωρίζετε πολύ καλά, με το πρόσχημα ότι είσαι δημόσιο πρόσωπο και πρέπει να το ανέχεσαι. Εγώ μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου, αλλά κάποιο παιδί εκεί έξω να μην μπορεί. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να έχουν κάνει κακό στον εαυτό του από τέτοια σχόλια».

Και κατέληξε, σημειώνοντας «απαντάω συνέχεια και τσακώνομαι με όλο τον κόσμο».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τα πάθη της Μαρίας Κάλλας: Μάνα ιερόδουλη και προαγωγός στους Ναζί, σύζυγος – “παράσιτο” και ο βιασμός από τον Ωνάση

evosmos

Αν έχεις στο σπίτι σου χρυσές λίρες Αγγλίας…: Αναστατωμένοι χιλιάδες Έλληνες που έχουν λίρες – Τι έχει συμβεί

evosmos

Αποκάλυψη από Γ.Πετράκο: «Το υπ. Υγείας ζητεί να καταγραφεί το προσωπικό των νοσοκομείων που αρνείται να κάνει εμβόλιο»!

evosmos

Leave a Comment