ΕΛΛΑΔΑ

Το έγκλημα πληρώνει – Βρήκαν χρυσές λίρες, 100.000 ευρώ και όπλα στους δολοφόνους του Λάλα – Αναζητούν τώρα τον ηθικό αυτουργό

Την ώρα που οι 4 συλληφθέντες οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, η Ελληνική Αστυνομία αναζητά τον ηθικό αυτουργό του συμβολαίου θανάτου.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία, απο πρόθεση, κατά συρροή απο κοινού, τετελεσμένη και σε απόπειρα, πλαστογραφία (πλημμέλημα), κλοπή (πλημμέλημα), διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αγορά και κατοχή (κακούργημα) και προς ιδία χρήση (πλημμέλημα), κακουργηματική νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, διακεκριμένη οπλοκατοχή και διακεκριμένη οπλοφορία, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία και διακεκριμένη φθορά.

Και οι τέσσερις ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την Τετάρτη, όταν και θα περάσουν ξανά την πόρτα των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θησαυρός… στη Λάρισα: Μπήκαν να καθαρίσουν την παλιά αποθήκη του παππού κι έπαθαν σοκ μόλις είδαν τι έκρυβε μέσα

evosmos

Αυτά είναι τα προϊόντα που δεν θα πωλούν από αύριο τα σούπερ μάρκετ – Αναλυτικά η λίστα

evosmos

Light για Ζήνα Κουτσελίνη: «Σιχαμένη, εμετική που δικαιολογεί τον Λύτρα γιατί καταστρέφεται λέει μια καριέρα»

evosmos

Leave a Comment