ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία έξω από τη Λάρισα: Κατέληξε ο 42χρονος που τραυματίστηκε σε σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

Τραγική εξέλιξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε ανήμερα Πρωτοχρονιάς, έξω από τη Λάρισα και συγκεκριμένα στον παράδρομο του Μακρυχωρίου προς Γόννους, στη γέφυρα έξω από τον Παραπόταμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με σφοδρότητα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ανδρών.

Για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο ένας εκ των τραυματιών, ηλικίας 42 ετών, αλβανικής καταγωγής και κάτοικος Γόννων, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία.

  • Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌
  • Related posts

    Ταξί: Προθεσμία μιας εβδομάδας στην κυβέρνηση για αλλαγές και καταιγισμός σχολίων στη διαβούλευση

    evosmos

    ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ! «Τέλος» οι συναλλαγές με μετρητά για ποσά άνω των 500 ευρώ – Ποια τα πρόστιμα

    evosmos

    ΣΟΚ – Μαχαίρωσε 25χρονη μέσα σε σπίτι για να την ληστέψει

    evosmos

    Leave a Comment