ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Πήλιο: Νεκρός σε γκρεμό βρέθηκε ο 75χρονος που αγνοούνταν

Τραγωδία σημειώθηκε στο Πήλιο, καθώς νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε πέσει σε γκρεμό, εντοπίστηκε ο 75χρονος από τη Δράκεια που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Τετάρτης (12/11).

Ο 75χρονος είχε φύγει από το σπίτι του γύρω στη 13:30, με το αυτοκίνητό του, προκειμένου να μεταβεί στα κτήματά του για εργασίες. Από εκείνη τη στιγμή, όμως, δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.
Οι συγγενείς του ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές τους κλήσεις και, το απόγευμα, ο γιος του απηύθυνε έκκληση για βοήθεια.
Στις 19:00, στη Λέσχη Εθελοντών Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες με τη συμμετοχή έξι εθελοντών και δύο οχημάτων, μαζί με αστυνομία και κατοίκους της περιοχής.

Οι εθελοντές ερεύνησαν όλα τα χωράφια της οικογένειας, καθώς και τους γύρω χωματόδρομους, χωρίς αποτέλεσμα για πολλές ώρες.

«Ήταν σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς, η ελπίδα για ένα αίσιο τέλος έσβησε αργά το βράδυ της Τετάρτης, όταν εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 75χρονου σε χαράδρα, σε σημείο με περιορισμένη ορατότητα και ιδιαίτερα επικίνδυνη στροφή.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κενό.

Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ στο χωριό επικρατεί βαρύ πένθος για τον χαμό του 75χρονου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΝΕΟ Σ0K στην Αμαλιάδα: Κι άλλο μωρό νεκρό – 6 τελικά οι θάνατοι βρεφών – Αυτό το ποτό έδινε στο παιδί να πίνε

evosmos

Λάρισα: Υπεύθυνος σε εκκλησία ζήτησε 120 ευρώ από χήρα για μνημόσυνο

evosmos

Φόνσου για Φιλιππίδη: «Αφού η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν θα μας αφήσει όλες έγκυες, γιατί να μην επιστρέψει;»

evosmos

Leave a Comment