Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, λίγο μετά τα διόδια των Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ρυμουλκό από φορτηγό, που κινούνταν στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη, ξεκόλλησε από το όχημα στο ύψος της εξόδου προς Ευζώνων, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε αμάξι που ακολουθούσε το φορτηγό.
Το ρυμουλκό συγκρούστηκε με το ΙΧ, το οποίο αναποδογύρισε.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για τραυματίες.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
