Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα σε παλιό διώροφο σπίτι στον Βόλο, όταν μια 41χρονη γυναίκα, προσπαθώντας να κατέβει από το μπαλκόνι του πάνω ορόφου στο ισόγειο, βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος μαζί με τα συντρίμμια του μπαλκονιού.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των οδών Αχιλλοπούλου και Αδμήτου, όπου διαμένουν δύο αδερφές. Η γυναίκα χρησιμοποιούσε την εξωτερική σκάλα του μπαλκονιού όταν η δομή υποχώρησε κάτω από τα πόδια της, παρασύροντάς την μαζί με τα χαλάσματα.
Μέσα στην ατυχία της, ωστόσο, η 41χρονη στάθηκε τυχερή: δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς, φέρει μόνο ελαφρές κακώσεις και μεταφέρεται αυτή την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο για προληπτικούς ελέγχους.
Οι γείτονες, που άκουσαν τον θόρυβο της κατάρρευσης και τις φωνές της γυναίκας, βγήκαν έντρομοι στους δρόμους και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, σπεύδοντας στο σημείο για βοήθεια.
Το περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτήματα για την κατάσταση παλαιών κτιρίων στον Βόλο και υπενθυμίζει τον κίνδυνο που μπορεί να κρύβει η αμελημένη συντήρηση, ακόμη και στις καθημερινές κινήσεις μέσα στο ίδιο μας το σπίτι
