ΕΛΛΑΔΑ

Τυχερά παιχνίδια και παράνομη «θερμο-εμπορία»: 30χρονος πιάστηκε με νάιλον συσκευασίες κάνναβης

Στο κέντρο της Αθήνας, ένας 30χρονος αλλοδαπός πίστεψε ότι είχε βρει την τέλεια «λύση» για να διακινεί ναρκωτικά ανενόχλητος: ένα θερμός με κρυφό διαμέρισμα. Η ΕΛ.ΑΣ., όμως, του έκοψε τη φόρα. Το θερμός, ειδικά τροποποιημένο στο κάτω μέρος, έκρυβε 413 νάιλον συσκευασίες με συνολικά 590 γραμμάρια κάνναβης.

Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της 2ας Απριλίου έξω από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην καρδιά της πόλης, με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στον 30χρονο και να κατασχέσουν τα ναρκωτικά. Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά παράβαση της νομοθεσίας για τις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Η έρευνα δεν σταμάτησε εκεί. Στον χώρο του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 393 νάιλον συσκευασίες με 563 γραμμάρια κάνναβης, πλήθος συσκευασιών επιμερισμού και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

30χρονος έκρυβε ναρκωτικά σε θερμός

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η υπόθεση αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η φαντασία των εμπόρων ναρκωτικών συχνά συναντά τον αστυνομικό έλεγχο με… δραματικό τρόπο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χαλκιδική: Ήρωας-Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έσωσε 12χρονη και τον πατέρα της από πνιγμό

evosmos

Δεν ξεχνάμε τα Τέμπη: «Δεν έφτασες ποτέ αλλά σε περιμένω ακόμη, Σ’ αγαπάω και μου λείπεις – Το σπαpακτικό κείμενο της μητέρας του 21χρονου Τάσου

evosmos

Τον έφαγαν άγρια ζώα της περιοχής – Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον νεκρό με τραύμα από αλυσοπρίονο

evosmos

Leave a Comment